SKAT BLAST

Werking van het pedaal.

De pedaal is zo gemaakt (o.a. door een grote diameter van de binnenklep) dat u het beste rendement heeft qua luchtaanvoer & straalvolume. Een vlotte doorstroom en dus geen verloren perslucht !

Duurzaamheid.

De kast is gemaakt in U.S. plaatstaal van 0.9 mm. Het frame voor de deuropening is geplooid en gelast en de deur zelf is 3 mm dik. Het rooster kan een gewicht nemen tot 90 kg. Deze constructie geeft dus een zeer goede dichtheid èn stevigheid.


Eenvoudige vulling van het straalmiddel.

open de deur en giet gewoon het droge straalmiddel naar beneden. het wordt steeds gerecycleerd. wanneer het wat poederig is, moet het vervangen worden.  


Krachtig stralen.

Ervaring doorheen de jaren bracht ons tot een top-kwaliteitspistool die een vlotte doorstroom van het straalmiddel garandeert, zonder verstoppingen of onregelmatigheden. Richt het pistool, duw op het pedaal en zie vuil, verf of roest verdwijnen !

Goede zichtbaarheid.

De richtbare spot van het flood-type en de VAC stofafzuiging geven een zeer goede visibiliteit. Bovendien zorgt de VAC stofafzuiging voor het stofvrij maken van de werkruimte. Beiden worden samen bediend door 1 schakelaar. Voor industrieel gebruik of intensieve toepassingen van meer dan 1 uur per dag, raden we onze stofafzuigingen van het DC type aan.         

Snel wisselen van straalmiddel.

Onderaan de trechter vindt u een aflaatklep (met veer). Plaats een opvangbak eronder en open de klep,  zo kunt u zeer snel èn proper uw straalmiddel aflaten.